ΓΕΩΡΓΙΑ ΧΟΝΔΡΕΛΗ
Από νωρίς με απασχόλησε η σχέση ανάμεσα στη διατροφή και την υγεία. Το φαγητό δεν είναι μόνο απόλαυση, αλλά αποτελεί και μέσο φροντίδας του σώματος και συνολικά της ευεξίας μας.
Σπούδασα Επιστήμη Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, μπαίνοντας βαθιά στον κόσμο των τροφίμων και της παραγωγής τους. Η αγάπη μου όμως για τη διατροφή και το πώς αυτή επηρεάζει τη ζωή μας, με έκανε να συνεχίσω τις σπουδές μου στο Τμήμα Διαιτολογίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, εστιάζοντας σε θέματα που αφορούν τη διατροφική συμπεριφορά, την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας.
Έπειτα από 4 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στον χώρο, η προσέγγισή μου βασίζεται στην ισορροπία, την επιστημονική τεκμηρίωση και την απομυθοποίηση των διατροφικών στερεοτύπων. Δεν υποστηρίζω αυστηρές ή περιοριστικές δίαιτες, αλλά τη γνώση και την απόλαυση του φαγητού χωρίς ενοχές.
Αν καταφέρω να σε εμπνεύσω έστω και λίγο, ώστε να αγαπήσεις περισσότερο το σώμα σου μέσα από το πιάτο σου, τότε νιώθω πως έχει ξεκινήσει κάτι όμορφο.
